Головна Новини Зірки персона Ірина Шейк натякнула на роман з фотографом Рованом Пап'є
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк натякнула на роман з фотографом Рованом Пап'є

Після розставання Шейк з Бредлі Купером пройшло всього пів року

8 грудня 2019, 11:50 comments3197
Поділіться публікацією:
Ірина Шейк натякнула на роман з фотографом Рованом Пап'є

Пару тижнів тому відому 33-річну російську модель Ірину Шейк папараці "застукали" на романтичній прогулянці з фотографом Рованом Пап'є. І ось, днями дівчина показала, як спілкується з ним по відеозв'язку, лежачи у себе в ліжку.

Відповідний скріншот екс-дружина Бредлі Купера виставила в Insta-сторіс. Тепер у фоловерів немає жодних сумнівів, що після багатьох років знайомства між моделлю і майстром фотомистецтва спалахнули почуття. Варто відзначити, що шанувальники Шейк не відразу здогадалися з ким вона закрутила новий роман, і довго гадали про те, з ким селебріті ходить на побачення.

Нагадаємо, після розставання Шейк з Бредлі Купером пройшло всього пів року. За весь цей час Ірина була помічена на прогулянках тільки зі своєю дочкою Леєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 33-річна американська співачка Леді Гага розлучилася зі своїм 37-річним бойфрендом Деном Хортоном. Варто зазначити, що пара зустрічалася всього три місяці. Однак, після розриву співачка зовсім не сумує, а навпаки жартує про свій новий статус. Так, зірка опублікувала селфі з дівич-вечора своєї подруги. "Наречена і вільна жінка", — підписала фото Леді Гага.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!