Відомий голлівудський актор подумує про завершення кар'єри

Актор хоче піти з кіно, щоб проводити час з сім'єю

50-річний американський актор, комік і музикант Джек Блек заявив, що хоче піти з кінематографа на "пенсію", щоб більше часу проводити в колі рідних. Про це повідомляє видання Balance.

Відомо, що сьогодні, 12 грудня, в Україні стартувала прем'єра фільму "Джуманджі: новий рівень", в якому одну з головних ролей виконав Джек Блек. Він натякнув, що ця кінокартина може стати останньою в його акторській кар'єрі, але рішуче стверджувати це не став.

Актор зізнався, що хоче більше часу проводити з сім'єю, яку він змушений надовго залишати через свою постійну зайнятість на зйомках. При цьому, комік підкреслив, що живе одним днем і не планує нічого на п'ять років вперед, якщо він отримає цікаву пропозиція, то не відмовиться знятися ще в якомусь фільмі.

Блек сказав, що не проти зіграти роль у фільмі Квентіна Тарантіно, який теж хоче припинити свою діяльність в кіно. Він пожартував, що, попрацювавши в одному проекті, вони потім "вместе укатят в закат".

Нагадаємо, що голлівудський актор Джек Блек є зіркою комедійного жанру, він знявся в таких відомих фільмах, як "Школа року", "Ужастики", "Джуманджі", "Таємниця будинку з годинником" і багатьох інших.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка фільму "Месники" розповіла, чому хотіла піти з кіно.