Головна Новини Зірки персона Кейт Міддлтон розповіла, як відсвяткує Різдво і що принесе Санта-Клаус королівським дітям
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт Міддлтон розповіла, як відсвяткує Різдво і що принесе Санта-Клаус королівським дітям

Герцоги Кембриджські взяли участь у різдвяному телешоу

17 грудня 2019, 13:35 comments2331
Поділіться публікацією:
Кейт Міддлтон розповіла, як відсвяткує Різдво і що принесе Санта-Клаус королівським дітям

Відома в усьому світі королівська пара з Великобританії — Вільям і Кейт герцоги Кембриджські — стали гостями різдвяної телепередачі. Про це повідомляє журнал People.

Разом з ведучою Мері Беррі пара приготувала різдвяний пиріг і поділилася планами на зимове свято. Також Кейт Міддлтон зізналася, що разом з чоловіком встигла прочитати листи дітей до Санта-Клауса і розповіла про те, які подарунки вони отримають в чарівну ніч.

Оскільки маленький принц Джордж є затятим шанувальником футболу і гаряче вболіває за клуб "Челсі", малюк мріє про якийсь атрибут, пов'язаний з улюбленою командою. При цьому поки у його батьків є розбіжності на рахунок того, що подарувати королівському первістку.

"Він чудово малює. Думаю, ми подаруємо йому щось для малювання. Або для футболу — він його теж дуже любить",- розповів батько Джорджа, принц Вільям.

Принцеса Шарлотта, молодша сестра принца Джорджа, успадкувала від прабабусі Єлизавети ІІ любов до верхової їзди і мріє отримати в подарунок свого особистого маленького поні.

Ведуча здивувалася настільки демократичним цінностям у найбагатшого роду Великобританії, на що герцоги повідали про те, що королівська сім'я зберігає особливі традиції святкування Різдва. Всі члени монархії приїжджає в заміську резиденцію Її Величності, де проводять час у колі сім'ї. Єлизавета II ввела досить жорстке правило: ніхто з його нащадків не може витрачати великі суми на покупки до Різдва. Тому і для дітей герцоги вибирають бюджетні сюрпризи, які часто купують у звичайних супермаркетах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в британській пресі з'явилася інформація про те, що Єлизавета II готується до відмови від трону на користь свого сина Чарльза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!