Головна Новини Зірки персона Бред Пітт та Дженніфер Еністон разом прикрасили ялинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт та Дженніфер Еністон разом прикрасили ялинку

Пітт став одним з гостей на вечірці у Еністон

17 грудня 2019, 14:10 comments3409
Поділіться публікацією:
Бред Пітт та Дженніфер Еністон разом прикрасили ялинку

Голівудська красуня Дженніфер Еністон нещодавно скликала своїх близьких друзів на передріздвяну вечірку, щоб разом прикрасити ялинку. Серед гостей був  її екс-чоловік Бред Пітт. Про це повідомляє видання Рeople.

Папараці вдалося сфотографувати секс-символа Голлівуду біля маєтку актриси, до неї в той вечір приїхали і інші кінозірки, включаючи Гвінет Пелтроу (вона зустрічалася з Бредом Піттом до їх шлюбу з Еністон).

jdjsl_-WjJlLLvRa-jwAGC0u_.jpg

Інсайдер повідомляє, що Дженніфер дуже любить Різдво і кожен рік влаштовує великий прийом, щоб разом з друзями і близькими прикрасити новорічну ялинку. Вона запросила колишнього чоловіка, тому що в останній рік вони регулярно спілкуються і підтримують дружні стосунки.

Шанувальники допускають, що знаменитості можуть возз'єднатися, хоча близьке оточення зірок спростовує цю інформацію. Після їх розлучення минуло багато років, і вони стали зовсім іншими людьми.

Нагадаємо, що Еністон і Пітт одружилися в 2000 році і прожили разом 5 років, поки актор не познайомився на зйомках з Анджеліною Джолі, яка полонила його серце. Зірка "Друзів" дуже важко переживала розрив і зраду колишнього чоловіка, але їм вдалося забути минулі образи і жити далі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після розлучення з Джолі у Бреда Пітта почалася алкогольна залежність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!