Головна Новини Зірки персона 46-річна Кейт Бекінсейл розкрила секрети ідеальної фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

46-річна Кейт Бекінсейл розкрила секрети ідеальної фігури

Кейт Бекінсейл займається у фітнес-залі шість разів на тиждень

19 грудня 2019, 11:40 comments14152
Поділіться публікацією:
46-річна Кейт Бекінсейл розкрила секрети ідеальної фігури

46-річна британська актриса Кейт Бекінсейл, яка отримала велику популярність завдяки фільмам "Інший світ", "Все можу" і "Обитель проклятих", не приховує свою ідеальну фігуру і користується будь-яким зручним моментом, щоб її підкреслити. В інтерв'ю виданню Women's Health зірка зізналася, як завжди виглядати стрункою і підтягнутою.

Знаменитість підкреслила, що крім правильного харчування, якого вона дотримується, слід велику увагу приділяти фізичним навантаженням. Кейт повністю виключила зі свого раціону алкогольні напої та каву, віддаючи перевагу білковим продуктам і легким салатам. Іноді актриса може дозволити собі з'їсти картопляні чіпси.

Зірка "Іншого світу" розповідає, що займається зі своїм особистим тренером у фітнес-залі шість разів на тиждень, роблячи вісім комплексним вправ, щоб навантаження йшло на все тіло. А коли Бекінсейл їде в інше місто на зйомки, тоді розслабляється і тримає себе у формі за допомогою занять з йоги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що особистий тренер Дженніфер Еністон розповів, як актрисі вдається виглядати так шикарно в 50 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!