Головна Новини Зірки персона Джулія Робертс розповіла, кого з колег взяла б на безлюдний острів
commentss НОВИНИ Всі новини

Джулія Робертс розповіла, кого з колег взяла б на безлюдний острів

Робертс зіграла в гру з питаннями у вечірньому шоу

19 грудня 2019, 17:50 comments1970
Поділіться публікацією:
Джулія Робертс розповіла, кого з колег взяла б на безлюдний острів

52-річна американська актриса, зірка фільмів "Красуня" і "Наречена втікачка" Джулія Робертс зізналася, з ким із своїх зіркових колег хотіла би потрапити на безлюдний острів. Про це повідомляє видання Popcornnews.

Актриса працювала на зйомках фільмів з багатьма знаменитостями – Бредом Піттом, Томом Хенксом, Джорджем Клуні та іншими. Але після того, як її запитали, з ким із них вона хотіла б застрягти на острові, Джулія розгубилася і не змогла виділити когось конкретно.

Зірка "Красуні" розповіла, що кожен з її партнерів по фільму володіє корисними якостями, які б стали в нагоді в такій ситуації. Вона зазначила, що у Тома Хенкса, наприклад, є досвід виживання в дикій природі. У 2000 році актор знявся у фільмі "Ізгой", сюжет якого розповідає про чоловіка, який потрапив на безлюдний острів, в результаті авіакатастрофи.

А ось до Бреда Пітту і Джорджа Клуні, з якими актриса зіграла у фільмі "Одинадцять друзів Оушена", у неї менше довіри. Джулія зізналася, що Пітт дуже оптимістична людина, тому б не зміг реально оцінити ситуацію, а з Клуні вони б постійно веселилися, тому б обгоріли на сонці і померли. Така відповідь актриси дуже розсмішив глядачів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джулію Робертс звинуватили у смерті молодшої сестри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!