Головна Новини Зірки персона Емма Уотсон показала, як змінилися герої «Гаррі Поттера»
commentss НОВИНИ Всі новини

Емма Уотсон показала, як змінилися герої «Гаррі Поттера»

Актори із «Гаррі Поттера» провели закриту вечірку

20 грудня 2019, 12:30 comments10110
Поділіться публікацією:
Емма Уотсон показала, як змінилися герої «Гаррі Поттера»

Британська акторка Емма Уотсон, яка зіграла головну роль у фільмах "Гаррі Поттер" нещодавно на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото з колегами по цеху, які за стільки років спільних зйомок стали справжньою родиною.

Герої пригодницького фентезі-фільму про юного чарівника зібралися разом, щоб відсвяткувати новорічні свята. Вони влаштували закриту вечірку, але пізніше опублікували в соціальних мережах спільну фотографію і привітали шанувальників з наступаючим Різдвом. На знімку зображені Том Фелтон (Драко Малфой), Емма Уотсон (Герміона), Еванна Лінч (Луна), Бонні Райт (Джіні Візлі) і Метью Льюїс (Невіл). Актори разом працювали кілька років і незважаючи на те, що останній фільм про "Гаррі Поттера" вийшов в 2011 році, вони продовжують спілкуватися і проводити час разом.

До речі, в мережі давно з'являлися чутки про те, що між Еммою Уотсон і Томом Фелтоном не тільки дружні відносини, на фото він стоїть біля актриси і ніжно її обнімає. Актор Руперт Грінт (Рон Візлі) якось в одному інтерв'ю розповів, що між ними завжди були особливі стосунки, була явна іскра. Однак, актори не підтвердили чутки про свій роман.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Емма Уотсон сховала книги по всьому Лондону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!