Головна Новини Зірки персона Голлівудського продюсера звинуватили у зґвалтуванні 16-річній моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудського продюсера звинуватили у зґвалтуванні 16-річній моделі

80 жінок звинувачують продюсера в домаганнях

20 грудня 2019, 14:20 comments1810
Поділіться публікацією:
Голлівудського продюсера звинуватили у зґвалтуванні 16-річній моделі

Навколо 67-річного американського продюсер Харві Вайнштейна, відомого такими роботами, як "Мерзенна вісімка" і "Місто гріхів", тривають сексуальні скандали. На цей раз особистий позов на знаменитість подала модель з Польщі, звинувативши його у зґвалтуванні. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дівчина зізналася, що в 16 років приїхала підкорювати Голлівуд і мріяла стати відомою моделлю і актрисою. Її представили Харві Вайнштейну, який повинен був зайнятися розкручуванням юного дарування. Продюсер захотів поговорити з дівчиною особисто і запросив її на вечерю, а замість ресторану привіз починаючу модель в свої апартаменти і схилив до сексу. Дівчина розповіла, що Харві Вайнштейн зазначив, що тільки через ліжко можна стати успішною і знаменитою, як це зробили інші актриси. Модель стверджує, що після цього випадку вона добровільно припинила співпрацю з модельним агентством. Вона подала на продюсера особистий позов, щоб його покарали за всі сексуальні домагання, в яких його підозрюють.

До речі, більше 80 жінок виступили проти голлівудської знаменитості і звинуватили його в непристойній поведінці і примусі до сексуального контакту. Однак Харві вдалося за допомогою 25 млн доларів врегулювати конфлікт зі своїми майбутніми жертвами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий продюсер Люк Бессон може потрапити за ґрати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!