Головна Новини Зірки персона Померла перша дівчина Джеймса Бонда і "Міс Франція"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла перша дівчина Джеймса Бонда і "Міс Франція"

Французькій актрисі було 78 років

21 грудня 2019, 00:30 comments2321
Поділіться публікацією:
Померла перша дівчина Джеймса Бонда і "Міс Франція"

У Франції померла знаменита актриса Клодін Оже. Як передає видання Daily Mail, артистка пішла з життя після тривалої хвороби у віці 78 років.

Варто відзначити, що Оже знялася в кінокартині "Кульова блискавка", вышедшого на екрани в 1965 році. Актрисі дісталася роль першої французької супутниці Джеймса Бонда.

Відомо, що до кіношної кар'єри Клодін пробувала себе в моделінгу. Так, у 1958 році вона перемогла на конкурсі краси, завоювавши титул "Міс Франція". Крім того, Оже представляла Францію на конкурсі "Міс світу", де вона завоювала друге місце.

Після цього дівчина почала зніматися в кіно, дебютувавши у фільмі "Христина", над яким вона працювала разом з Аленом Делоном і Ромі Шнайдер. Всього Клодін зіграла 79 фільмах і телесеріалах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська кінокомпанія Universal Pictures презентувала перший трейлер 25-ї частини великої бондіани, героєм якої є Джеймс Бонд. Так, в картині під назвою "Не час помирати" головну роль грає все той же Деніел Крейг. А ось роль лиходія дісталася Рамі Малеку, який став зіркою "Богемної рапсодії" і "Містер Робот".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!