Головна Новини Зірки персона Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж

У мережі з'явилися перші фото урочистості

21 грудня 2019, 20:10 comments5807
Поділіться публікацією:
Дочка Кузьми Скрябіна вийшла заміж

Дочка соліста групи "Скрябін", 22-річна Марія-Барбара Кузьменко вийшла заміж. Про це розповів своїм підписникам в Instagram фронтмен поп-гурту DZIDZIO, створеного в 2009 році за задумом і за підтримки Андрія Кузьменка та Олега Турка. Так, співак опублікував фотографію з молодими і написав: "Я сьогодні прийшов привітати з днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора. Бася — єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю".

Нагадаємо, Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року, артистові було 46 років. Варто відзначити, що після трагедії в родині Марія-Барбара відмовилася давати інтерв'ю і з'являтися на публіці, а також закрила свій профіль в Instagram.

Відомо, що обранцем дівчини став її однолітка Віктор Тур, з яким вони разом навчаються в Національному медичному університеті імені А. А. Богомольця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фронтвумен українського електронного музичного бенду ONUKA Ната Жижченко розповіла про своє ставлення до хейту в соцмережах. Виявилося, що Ната зациклюється на негативних коментарях, які їй залишають підписники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!