Головна Новини Зірки персона MARUV розповіла, коли планує стати мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

MARUV розповіла, коли планує стати мамою

MARUV зізналася, що хоче дітей найближчим часом

23 грудня 2019, 15:40 comments1702
Поділіться публікацією:
MARUV розповіла, коли планує стати мамою

Епатажна українська співачка MARUV, яка любить дивувати публіку зухвалими і яскравими образами, нещодавно розповіла про особисте життя і зізналася, чи готова найближчим часом стати мамою. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що 27-річна артистка щаслива в шлюбі вже кілька років. Її чоловік Олександр працює PR-менеджером. Зірка приховує, коли відбулося їх весілля, але розповіла, як пройшло перше знайомство з коханим. MARUV зазначила, що їх познайомив спільний друг, а сама зустріч відбулася в стриптиз-клубі, де вона працювала вокалісткою. Співачку з майбутнім чоловіком спочатку пов'язували дружні стосунки, які згодом переросли в роман.

MARUV також розповіла про майбутнє поповнення в сім'ї. Вона зізналася, що сама ще дитина, тому найближчим часом не планує бути мамою. Вони з чоловіком ще не награлися своєю свободою, коли є можливість робити все, що хочеш. При цьому, MARUV зазначила, що не збирається дуже затягувати з цим питанням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка MARUV потрапила в скандал, причиною якого стала музична премія, отримана в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!