Головна Новини Зірки персона Дочка Кузьми Скрябіна поділилася фотографіями з весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Кузьми Скрябіна поділилася фотографіями з весілля

Дочка музиканта вийшла заміж за свого однокурсника

23 грудня 2019, 18:20 comments3803
Поділіться публікацією:
Дочка Кузьми Скрябіна поділилася фотографіями з весілля

Минулої п'ятниці, 20 грудня, Марія-Барбара Кузьменко — дочка відомого музиканта Кузьми Скрябіна вийшла заміж. Гостями свята стали зірки українського шоу-бізнесу, які ділилися фотографіями молодят в соцмережах. Але нещодавно сама наречена відкрила свій профіль в Instagram і показала зворушливі весільні фото та декор, в якому був оформлений ресторан.

Відомо, що обранцем Марії-Барбари Кузьменко став її однокурсник Віктор, з яким вона отримує медичну освіту в одному зі столичних університетів.

На своїй сторінці в соціальній мережі дівчина показала, що зал ресторану, де проходило весілля був прикрашений в білому і ніжно-персиковому кольорі. На святкових столах були живі квіти, а також багато свічок різного кольору і форми, які надавали атмосфері затишку і теплоти.

До речі, наречена була одягнена в атласну сукню з довгими рукавами і відкритою спиною, а її образ доповнила біла фата і діадема, яка прикрашала її розпущене хвилясте волосся.

picture

Нагадаємо, що після смерті Кузьми Скрябіна в 2015 році, його дочка Марія-Барбара переживала важкі часи, тому вона не з'являлася на публіці, відмовлялася давати інтерв'ю і закрила свій Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український співак DZIDZIO першим опублікував фото з молодятами і привітав дочку Скрябіна з такою радісною подією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!