Головна Новини Зірки персона Порвався імплант: Лера Кудрявцева перенесла термінову операцію на грудях
commentss НОВИНИ Всі новини

Порвався імплант: Лера Кудрявцева перенесла термінову операцію на грудях

Передплатники телеведучої підтримали її

24 грудня 2019, 16:00 comments2509
Поділіться публікацією:
Порвався імплант: Лера Кудрявцева перенесла термінову операцію на грудях

Днями відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева перенесла важку операцію на грудях. Про це сама артистка розповіла в своєму офіційному Instagram-акаунті. 48-річна зірка опублікувала пару знімків з лікарні, підписавши: "Дуже агресивна операція".

Кудрявцева зізналася, що в 32 роки вона збільшила собі груди. Зі слів телеведучої, вона вставляла найдорожчі і якісні імпланти, які були на той час. Крім того, лікарі запевняли Валерію, що імпланти прослужать їй вічність. І ось, через 15 років, теле-діва пошкодувала, що колись зважилася на операцію: "УЗД показало, що один імплант порвався ще 6 років тому, і затік вже куди тільки можна було. Мене терміново поклали на операційний стіл, видалили імпланти з капсулою, а також висікли силікон з тканин".

У свою чергу, фолловери блондинки бурхливо відреагували на таку інформацію, і почали бажати їй якнайшвидшого одужання: "Здоров'я вам. Любимо будь-яку, ви красуня", "Лєрочка, одужуйте будь ласка", "Все буде добре, по іншому не можна".

Кудрявцева також зазначила, що не хотіла ділитися зі своїми шанувальниками на цю тему, проте вона сподівається на те, що її історія вбереже молодих дівчат від встановлення імплантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчинок матері Анастасії Заворотнюк розбурхав мережу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!