Головна Новини Зірки персона Прикидається чорношкірою: в Кім Кардашьян посипалися нові звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикидається чорношкірою: в Кім Кардашьян посипалися нові звинувачення

Кардашян знялася в образі Елізабет Тейлор

25 грудня 2019, 14:45 comments3330
Поділіться публікацією:
Прикидається чорношкірою: в Кім Кардашьян посипалися нові звинувачення

Не так давно 39-річна американська теле-зірка Кім Кардашян знялася для обкладинки журналу 7Hollywood. Відомо, що зірка постала в образі Елізабет Тейлор. Проте фотографії викликали бурхливу реакцію, і на адресу Кім посипалися звинувачення в расизмі. На думку інтернет-користувачів зірка реаліті-шоу занадто часто, нав'язливо і недоречно використовує блекфейс.

Варто відзначити, що тон шкіри Кардашьян на знімках виглядає темніше, ніж зазвичай. Ймовірно, так вийшло через світло, однак користувачі Twitter так не вважають: "Чому ти виглядаєш такою чорною?", "Змішані діти не роблять тебе чорною жінкою. І боротьба за тюремну реформу не дає тобі на це дозволу теж", "Не треба говорити мені про засмагу. Кім Кардашьян використовує блекфейс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що члени зоряного сімейства Кардашьян — Дженнер вже привітали один одного з Різдвом і обмінялися подарунками. Так, на своєму офіційному YouTube-каналі 22-річна Кайлі Дженнер вже опублікувала новий святковий влог. У відеоролику мільярдерка розповіла, які подарунки на Різдво отримала її однорічна дочка. Виявилося, що Стормі стала самою юною власницею нерухомості в їх сімействі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!