Головна Новини Зірки персона Віра Брежнєва відповіла на чутки про зради чоловіка за допомогою фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва відповіла на чутки про зради чоловіка за допомогою фото

Брежнєва вирішила порадувати фанатів новим фото

26 грудня 2019, 13:25 comments3079
Поділіться публікацією:
Віра Брежнєва відповіла на чутки про зради чоловіка за допомогою фото

Особисте життя української співачки Віри Брежнєвої та її чоловіка Костянтина Меладзе знаходиться під пильною увагою, як прихильників, так і преси. Нещодавно у мережі ходило багато чуток, що в парі почався розлад і відомий продюсер пішов "на ліво". Нещодавно Брежнєва на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото з коханим, чим і спростувала всі домисли та плітки.

Українська співачка показала знімок, на якому ніжно обіймається з чоловіком. Вона зазначила, що нова фотографія з Костянтином була одним з найпопулярніших запитів від її прихильників. Фанати Віри тут же зазначила, що пара виглядає щасливо і привітали їх з наступаючим Новим роком. Менше, ніж за добу пост зірки набрав більше 200 тисяч лайків.

Нагадаємо, що у мережі ходило багато чуток про те, що Костянтин Меладзе зраджує своїй дружині зі своєю підопічною, учасницею групи "ВІА Гра" Ерікою Герцег. Але дівчина відразу ж спростовував їх роман, заявивши, що давно заручена з іншим чоловіком.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Віра Брежнєва різко відповіла хейтерам, які цікавилися її особистим життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!