Головна Новини Зірки персона Шанувальники Майкла Джексона засумнівалися в його смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанувальники Майкла Джексона засумнівалися в його смерті

Багато хто вважає, що Джексон досі живий

26 грудня 2019, 15:20 comments14057
Поділіться публікацією:
Шанувальники Майкла Джексона засумнівалися в його смерті

Фанати всесвітньо відомого "Короля поп-музики" Майкла Джексона, який помер в 2009 році, припускають, що їх кумир інсценував власну смерть і видає себе за іншу людину. Подібні чутки з'явилися після того, як двійник співака Серхіо Кортес запросив шанувальників на свій концерт. Відповідне відео з'явилося на його сторінці в Instagram.

Через неймовірну схожість з американською легенди поп-музики, Серхіо Кортес став зіркою мережі, а за його життям в Instagram стежать 155 тисяч фоловерів. Іспанський співак і танцюрист як дві краплі води схожий на Майкла Джексона, а після того, як він записав відео і запросив шанувальників на свій концерт, багато хто вирішив, що це і є справжній Джексон.

Фанати вважають, що їхній кумир з якоїсь причини інсценував власну смерть. Вони просять Серхіо Кортес пройти ДНК-тест, щоб розвіяти або підтвердити подібні заяви.

Безымянный.png

Нагадаємо, що Майкла Джексона не стало у червні 2009 року, його знайшли у власному будинку без ознак життя. Офіційною причиною смерті вважається передозування лікарських препаратів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно на аукціоні у США були продані шкарпетки Майкла Джексона, в яких він виконав "місячну ходу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!