Головна Новини Зірки персона Могилу російського репера Децла знайшли підпаленою
commentss НОВИНИ Всі новини

Могилу російського репера Децла знайшли підпаленою

Завтра сім'я репера буде відновлювати місце поховання

26 грудня 2019, 18:00 comments1652
Поділіться публікацією:
Могилу російського репера Децла знайшли підпаленою

Могила російського виконавця Кирила Толмацького, відомого як Децл, була підпалена. Про це повідомила матір співака, яка прийшла на кладовище, 26 грудня. Відео з місця інциденту опублікував телеграм-канал Mash.

Відомо, що російський репер похований у Москві на П'ятницькому цвинтарі. Коли мати прийшла на могилу до сина, то виявила обвуглений хрест і спалену огорожу. Передбачається, що пожежа на місці поховання сталася 25 грудня. Після побаченого, мати Кирила Толмацького звернулася до адміністрації кладовища і почався розгляд.

Передбачається, що пожежа виникла внаслідок загоряння свічок, які до могили кумира 2000-х років приносять шанувальниці. В адміністрації назвали цей інцидент просто випадковістю.

Видання повідомляє, що завтра сім'я виконавця займеться відновленням його місця поховання.

Нагадаємо, що репера Децла не стало 3 лютого 2019 року. Після одного з концертів йому стало погано і лікарі не змогли йому допомогти. Офіційною причиною смерті є зупинка серця. Виконавцю було 35 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фанати Майкла Джексона засумнівалися в смерті виконавця і просять його двійника здати ДНК-тест.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!