Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка вперше стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка вперше стала мамою

У співачки народилася дівчинка

27 грудня 2019, 15:50 comments2136
Поділіться публікацією:
Відома українська співачка вперше стала мамою

Вчора вночі, 26 грудня, 38-річна українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою. Про цю радісну подію зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість опублікувала перше фото своєї новонародженої дочки, показавши лише крихітні ніжки. Наталія зазначила, що дівчинка народилася вагою в 4 кілограми і зростом 57 см. Співачка зізналася, що її переповнюють радісні емоції і пообіцяла пізніше про все розповісти.

Чоловік артистки Євген Терехов також на своїй сторінці в соціальній мережі зробив зворушливий пост, де пообіцяв своїй новонародженій донечці, що вона буде найщасливішою дитиною. Шанувальники і близькі люди пари не скупилися на привітання і побажали малечі здоров'я і всього найкращого.

Безымянный.png

Нагадаємо, що Наталка Карпа в 2016 році вийшла заміж за героя АТО Євгена Терехова, весільне торжество відбулося у Львові, в колі рідних і близьких. А у вересні поточного року зірка підтвердила вагітність первістком, хоча для її чоловіка це вже друга дитина. Євген Терехов вже виховує дочку від попередніх стосунків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська супермодель Шанель Іман стала мамою вдруге.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!