Головна Новини Зірки персона Джамала повторила свій новорічний образ 30-річної давності
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала повторила свій новорічний образ 30-річної давності

Артистка зізналася, що наряд на Новий рік їй підбирала завжди мама

27 грудня 2019, 17:20 comments1704
Поділіться публікацією:
Джамала повторила свій новорічний образ 30-річної давності

Популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала поділилася зі своїми фоловерами в Instagram дитячими фотографіями.

"Наряд на новорічні свята мені завжди підбирала мама. Але, як бачите, любов до яскравого вбрання й аксесуарів у мене була завжди", – поділилася Джамала.

Так, в рамках спецпроекту "Перезняти Новий рік" артистка повторила свій дитячий образ. Відомо, що архівний знімок Джамали був зроблений в 1987 році на дитячому ранку. На голові у майбутньої зірки величезний бант, який співачка повторила і на новій фотографії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в день Різдва принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися новим сімейним знімком. Так, на фотографії зображений герцог Кембриджський зі своїми дітьми, однорічним Луї, 4-річною Шарлоттою і 6-річним Джоржем. Відомо, що автором фотокартки є герцогиня Кембриджська. Варто відзначити, що Кенсінгтонський палац часто публікує фото, зроблені Кейт, в честь знакових подій в житті її дітей — маленьких принців або з нагоди їх днів народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!