Віктор Павлік одружується в четвертий раз

Закоханих не лякають забобони, що наступний рік є високосним

Народний артист України Віктор Павлік готується до четвертого одруження. Так, обраницею 53-річного співака стала його концертний директор Катерина Репяхова. Відомо, що 28-річна дівчина була коханкою Павлика цілих чотири роки. Варто відзначити, що закохані серйозно налаштовані, і їх не лякають забобони щодо високосного року.

"Ще незрозуміло коли, або в травні або в червні, десь там Катя на зірках ворожить і вираховує. Вона дуже хоче весілля", — поділився Віктор Павлік.

Нагадаємо, наречений та наречена оголосили про свої стосунки влітку цього року, після того, як артист пішов від дружини Лариси, з якою прожив разом близько п'яти років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сім'я російської актриси Анастасії Заворотнюк побажала страшного журналістам. Так, сім'я 48-річної зірки "Моєї прекрасної няні" побажали недобросовісним представникам ЗМІ в наступному році опинитися на місці актриси. Передбачається, що така реакція сім'ї викликана черговою інформацією, яку російські журналісти поширили в мережі.