Головна Новини Зірки персона Сестру Джорджа Майкла знайшли мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестру Джорджа Майкла знайшли мертвою

Дівчина померла в річницю смерті брата

29 грудня 2019, 20:32 comments3058
Поділіться публікацією:
Сестру Джорджа Майкла знайшли мертвою

Сестру популярного англійського співака, володаря двох премій Греммі Джорджа Майкла знайшли мертвою у річницю його смерті. Як передає британське видання Page Six, Мелані Панайоту пішла з життя 25 грудня. Тіло 55-річної жінки виявила її сестра Йоду Харріс-Панайоту.

У свою чергу, правозахисник сім'ї Джон Рейд підтвердив цю трагічну інформацію: "Мелані померла, що для всіх стало шоком, дуже раптово".

Крім того, адвокат заявив, що подальших коментарів не буде. Відомо, що Мелані і Джордж були дуже близькі. Вона часто супроводжувала брата в численних турне.

Нагадаємо, смерть музиканта грецького походження Джорджа Майкла настала раптово в 2016 році. Так, бездиханне тіло 53-річного співака виявили у своєму заміському будинку в селі Горінг-он-Темз, а експертиза встановила, що смерть зірки була природною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актор Роберт Дауні-молодший, якого багато хто люблять за роль Залізної людини у фільмах всесвіту Marvel, оголосив про запуск власного проекту. Разом зі своєю дружиною Сьюзан він запустив на Youtube документальний серіал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!