Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця «ВІА Гри» зізналася, як ставиться до Макса Барських
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця «ВІА Гри» зізналася, як ставиться до Макса Барських

Співачка відверто розповіла, як ставиться до Барських

30 грудня 2019, 19:20 comments4405
Поділіться публікацією:
Екс-учасниця «ВІА Гри» зізналася, як ставиться до Макса Барських

Українська виконавиця, екс-учасниця популярного колективу "ВІА Гра" Міша Романова відверто розповіла, які стосунки її пов'язують з Максом Барських.

Відомо, що артисти знайомі з самого дитинства, багато років між ними були романтичні відносини, пара навіть жила разом. Після того, як в 2018 році Романова покинула групу "ВІА Гра" Макс її дуже сильно підтримував і навіть став продюсером її сольного проекту. Разом з Максом Барських співачка випустила чотири сингли.

У своєму нещодавньому інтерв'ю Романова зізналася, що на даному етапі її з Максом Барських пов'язує лише дружба. Співачка зазначила, що вони ніколи не підтверджували чутки про свій роман, але стали рідними людьми один для одного, адже їх відносини були на різних етапах розвитку.

"Дійсно, ми раніше любили один одного і любимо зараз. У нас завжди був етап розвитку всіх цих відносин. Люди вже просто приписують, як вони бачать це зі свого боку", — сказала Романова.

Нагадаємо, що в 2018 році співачка народила сина Мартіна і довгий час нічого не розповідала про його батька, тому всі вирішили, що їм є Макс Барських. Однак, Романова стверджує, що народила хлопчика від молодого українського режисера, з яким зараз практично не спілкується.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця групи "ВІА ГРА" ледь не втратила дитину через збільшення грудей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!