Анджеліна Джолі розповіла про свої комплекси

Навіть у такої красуні, як Джолі є комплекси

44-річну Анджеліну Джолі по праву вважають однією з найкрасивіших жінок Голлівуду, адже чоловіки не перестають захоплюватися її рисами обличчя і неймовірним талантом. Однак у своєму недавньому інтерв'ю, зірка зізналася, що страждає від комплексів.

Відомо, що актрису вважають еталоном жіночої краси та багато дівчат наважуються на пластичні операції тільки, щоб бути схожою на кінозірку. Але сама Джолі не вважає себе красивою, іноді їй здається, що вона схожа на смішну ляльку. Також зірка "Малефісени" зізналася, що постійно бореться з низькою самооцінкою і тільки в колі своєї сім'ї може повністю розслабитися.

Джолі розповіла, що, коли приходить додому, а діти зустрічають її в піжамах з міцними обіймами, тоді вона відчуває себе особливою.

Нагадаємо, нещодавно Анджеліна Джолі зізналася, що хоче назавжди покинути США і переїхати жити в іншу країну, але поки не може цього зробити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська діва Анджеліна Джолі затаїла образу на свого екс-чоловіка Бреда Пітта за те, що він "перевернув їхнє життя".