Співачка Дуа Ліпа показала, як зустріла Новий рік

Дуа Ліпа зустріла свято зі своїм коханим

Популярна британська співачка Дуа Ліпа поділилася з шанувальниками яскравими фотографіями з Нового 2020 року. Зірка опублікувала їх на своєму акаунті в Instagram.

Судячи по місцю розташування, яке знаменитість зазначила в соціальній мережі, вона зустрічала свято зі своїми друзями в Майамі. Скоріше всього, Дуа Ліпа прислухалася до порад астрологів, які рекомендували зустрічати рік Білого Металевого Щура в блискучих нарядах світлих відтінків.

Співачка вибрала для святкової вечірки гарну міні-сукню, покриту кристалами, тому виглядала елегантно і розкішно. Вона доповнила свій образ такими ж блискучими туфлями, тому наряд виглядав гармонійно.


Відомо, що зустрічала Новий рік Дуа Ліпа в колі друзів і свого коханого – 20-річного манекенщика Анвара Хадіда, з яким зустрічається з липня 2019 року.

До речі, вбрання, в якому зірка сяяла на новорічній вечірці, вона повторила з церемонії вручення музичних нагород Mnet Asian Music Awards. Тільки тоді на Дуа Ліпі була сукня бузкового кольору і такі ж туфлі-човники.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що дружина Дмитра Комарова влаштувала йому новорічний сюрприз.