Головна Новини Зірки персона Топ-5 найдорожчих весіль десятиліття
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найдорожчих весіль десятиліття

Вартість весіль за останні 10 років зросла на 100%

4 січня 2020, 01:00 comments2026
Поділіться публікацією:
Топ-5 найдорожчих весіль десятиліття

Весілля рідко обходиться молодятам бюджетно, а знаменитості й зовсім витрачають на святкування космічні суми. Видання The Sun опублікувало добірку найбільш дорогих весіль минулого десятиліття.

Найдорожче одруження влаштували Принц Гаррі та Меган Маркл у 2018 році, витративши близько 45 млн доларів. При цьому, медовий місяць, квіти, застілля королівська сім'я оплачувала сама. За рахунок платників податків обійшлася безпека, а це – була найбільша стаття витрат. Також вважається, що плаття з шестизначною вартістю наречена купила сама.

picture

Друге місце в топі найдорожчих весіль зайняли Принц Вільям і Кейт Міддлтон з сумою витрат близько 35 млн доларів. Церемонія відбулася в 2011 році. У цьому випадку також більша частина коштів пішла на охорону, а наречена придбала сукню за свій рахунок.

picture

Замикає трійку лідерів одруження дочки власника Формули-1 Петри Екклстоун і Джеймса Трюка в 2011 році з витратами приблизно 12 млн доларів. Вагома сума пішла на розваги – для гостей виступали The Black Eyed Peas, Alicia Keys і David Geutta. У минулому році пара розлучилася.

picture

Четвертою стало весілля Джастіна Тімберлейка і Джессіки Біль у 2012 році. Із "скарбнички" на свято взяли 6,5 млн доларів.

picture

А закриває топ-5 весільна церемонія Джорджа Клуні й Амалі Аламуддін, яка пройшла у 2014 році та коштувала близько 5 млн доларів.

picture

За даними Bridebook, вартість весілля, порівняно з 2010 роком, зросла на 100%.

Раніше "Коментарі" розповідали, що актриса "Великої маленької брехні" показала фотографії з таємної весільної церемонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!