Головна Новини Зірки персона Ганна Седокова анонсувала сольний концерт у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганна Седокова анонсувала сольний концерт у Києві

Співачка розповіла про свої плани на 2020 рік

4 січня 2020, 13:15 comments1910
Поділіться публікацією:
Ганна Седокова анонсувала сольний концерт у Києві

Екс-солістка "золотого" складу української жіночої поп-групи "ВІА Гра" Ганна Седокова розповіла шанувальникам про свої творчі плани. Так, у своєму офіційному Instagram-акаунті 37-річна українська поп-артистка поділилася, що у 2020 році виступить у столиці України. Варто відзначити, що співачка вже багато років живе і працює в Росії, але і в Україні є чимало поціновувачів її творчості.

Під одним з постів в своєму мікроблозі Седокова зізналася, що планує багато працювати, у тому числі повернутися на телебачення і поїхати з сольним концертом до Києва.

"Я не їду відпочивати і неймовірно кайфую від того, що працюю з першого дня січня. У мене дуже великі цілі на цей рік. У березні ми плануємо мій перший великий сольний концерт у Москві, Пітері та Києві", – написала виконавиця в соцмережі.

У свою чергу, користувачі мережі підтримали Ганну: "Бажаю, щоб все задумане вами здійснювалося легко і з задоволенням", "Обожнюю вас, удачі у всьому", "Красуня, вперед і тільки вперед, все у тебе вийде", "Все у вас вийде. Бачу мету, не бачу перешкод".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ріанна презентувала еротичну колекцію білизни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!