Головна Новини Зірки персона Янгол "Victoria's Secret" Ельза Хоск розповіла про алкогольну залежність
commentss НОВИНИ Всі новини

Янгол "Victoria's Secret" Ельза Хоск розповіла про алкогольну залежність

Супермодель вже десять років не вживає спиртне

4 січня 2020, 14:35 comments2101
Поділіться публікацією:
Янгол "Victoria's Secret" Ельза Хоск розповіла про алкогольну залежність

Одна з моделей всесвітньовідомого американського бренду Victoria's Secret, Ельза Хоск публічно підвела підсумки десятиліття. Так, у своєму офіційному Instagram-акаунті 31-річна шведська співачка опублікувала колаж зі своїми фотографіями з обкладинок модних глянців. Крім того, в підписі до посту Хоск зізналася, що страждала від алкогольної залежності. Фешн-зірка також зазначила, що вона досягла успіху в кар'єрі саме завдяки тверезому способу життя.

"Протягом десяти років я не могла знайти себе, зі мною не хотіли співпрацювати. Я не знала, що мені робити, і тоді я поїхала в Нью-Йорк, але переїзд зробив тільки гірше. І лише через час я усвідомила, що всі мої проблеми почалися через те, що я — алкоголік. Мені довелося жити в тверезому розумі, у мене вийшло відкрити очі на цілий світ, повного можливостей", — написала Ельза.

Відомо, що "ангел" Victoria's Secret вживала алкоголь до 20 років: "Минуло вже 10 років відтоді, як я не п'ю спиртні напої. Спочатку було нелегко, але кинути пити — найкраще рішення, яке я коли-небудь приймала".

Нагадаємо, Ельза Хоск почала модельну кар'єру в 14 років, і встигла співпрацювати з такими брендами, як Dior, Dolce & Gabbana, Anna Sui, і, звичайно ж, Victoria's Secret.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Камерон Діаз вперше стала мамою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!