Головна Новини Зірки персона Бред Пітт розповів про перший поцілунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт розповів про перший поцілунок

У дитинстві актор не мріяв зніматися в кіно

4 січня 2020, 16:57 comments1757
Поділіться публікацією:
Бред Пітт розповів про перший поцілунок

56-річний лауреат премій "Оскар" і "Золотий глобус" Бред Пітт відверто розповів про своє перше кохання. Голлівудський актор зізнався, що вперше проявив симпатію до дівчини в початковій школі. Так, в інтерв'ю американському модному журналу WMagazine колишній чоловік Анджеліни Джолі згадав, що його перший поцілунок стався в четвертому класі. Зі слів Пітта, в той момент він відчував незручність і дискомфорт.

"Я пам'ятаю цю дівчинку, її звали Ліза. До того ж, той самий поцілунок відбувся в її гаражі, ми тоді були четвероклассниками. Ми жили недалеко один від одного, тому я одразу ж після поцілунку побіг додому. Адреналін тоді зашкалював", — поділився Бред.

Кіно-зірка також поділився своїми дитячими мріями: "Моїми кумирами були каскадер Івел Кнівел і боксер Мухаммед Алі, і тому я хотів бути схожими на них, таким же крутим".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ангел "Victoria's Secret" Ельза Хоск розповіла про алкогольну залежність. Так, 31-річна шведська співачка публічно підвела підсумки десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!