Головна Новини Зірки персона Маловідомі факти з життя Орнелли Муті
commentss НОВИНИ Всі новини

Маловідомі факти з життя Орнелли Муті

Російські корені, роман з Адріано Челентано і робота натурницею: ці та інші цікаві факти про Орнеллу Муті

6 січня 2020, 17:58 comments13629
Поділіться публікацією:
Маловідомі факти з життя Орнелли Муті

Серед італійських актрисс Орнелла Муті – одна з найвідоміших і неординарних особистостей. Вона надзвичайно популярна серед глядачів як у себе на батьківщині, так і за кордоном. Але навіть зараз про неї відомо не так вже й багато, тому ми вирішили відкрити пару цікавих сторінок з її біографії.

Франческа Романа Рівеллі народилася в 1955 році в Римі, а от її бабуся і дідусь по материнській лінії жили в Санкт-Петербурзі. Вони втекли до Італії в 1917 році, коли розвалилася Російська імперія. Орнелла Муті розповідала, що її дідусь був палацовим лікарем, а бабуся віртуозно грала на піаніно.

rBwYAA44PRPPVfGsRbXHRmt0z.jpg

У Франчески є сестра-близнюк Клаудіа. Коли їм було по 10 років, їх батько загинув, і тринадцятирічній Франчесці довелося рано йти працювати, щоб допомогти родині. Дівчина стала натурницею в художньому училищі і багато часу позувала оголеною. Тоді ж вона почала брати участь у фотосесіях для чоловічих журналів, переконавши всіх у тому, що вона повнолітня. Пізніше це послужило причиною великого скандалу.

Потім Франческу помітив режисер Даміано Даміані. Саме йому Франческа повинна бути вдячна за свій знаменитий псевдонім — Орнелла Муті. Режисер пішов на це, оскільки в італійському кіно вже була зірка на прізвище Рівеллі.

6ib6zqv9uFZI5dS74ZFXiF5Bu.jpg

FNLighHADZ86FdwCIuZDhcvet.jpg

Слава прийшла до неї після виходу в прокат фільма "Остання жінка", де вона працювала з Жераром Депардьє. Її кар'єра пішла вгору, а знімальний майданчик Орнелла ділила з багатьма знаменитими зірками. У їх числі Ален Делон, Тіматі Дальтон і Сильвестр Сталлоне.

N8PeWHoZCJxPpzmFbhTI_rjkn.jpg
Але найбільш яскравим безумовно став її дует з Адріано Челентано у фільмі "Приборкання норовливого", який став найкасовішим фільмом в історії італійського кінематографу. Під час зйомок між акторами спалахнув роман. Орнелла Муті навіть пішла від свого першого чоловіка Алессіо Орано. Але Челентано все ж залишився вірним своїй дружині Клаудії Морі.

eaTvDzr4YnqZW0oExYwb7oIRW.jpg

Другим чоловіком актриси став продюсер Федеріко Факкінетті. Актриса кинула його, коли дізнався, що він програвав величезні суми в казино і виписував фальшиві чеки на її ім'я. У 1998 році Орнелла Муті вийшла заміж втретє – за пластичного хірурга Стефано Піколло. Цей шлюб протривав десять років.

rhp5Xd4Kl1vhc2PuIOWKZrho1.jpg

В наші дні актрисі приписують роман з бізнесменом Фабрисом Керерве. Він працює в Росії і ходять чутки, що актриса готова переїхати в цю країну і отримати російське громадянство.

У Орнелли Муті троє дітей. Ім'я батька своєї дочки Найке вона назавжди залишила в таємниці. Вона завагітніла, коли їй було всього 18 років, і хлопець кинув її, як тільки дізнався про це. У шлюбі з Федеріко Факкінетті актриса народила сина Андреа і дочку Кароліну.

Орнелла не зупинилася на кар'єрі актриси. Вона заснувала власний ювелірний бізнес і випустила колекцію прикрас. А що стосується її роботи в кінематографі, то восени 2018 р. актриса зіграла роль російської імператриці Анни Іоанівни в балеті з елементами опери "Кришталевий палац". Що ж, зайве підтвердження того, що схоже акторка таки має намір повернутися в країну, з якої на початку минулого століття були вигнані її предки.

Як повідомляло видання "Коментарі", племінниця принцеси Діани виходить заміж за бізнесмена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!