Головна Новини Зірки персона Бред Пітт прокоментував свої стосунки з Еністон
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт прокоментував свої стосунки з Еністон

Шанувальники підозрюють, що Пітт і Еністон знову разом

8 січня 2020, 14:00 comments10327
Поділіться публікацією:
Бред Пітт прокоментував свої стосунки з Еністон

Минулої неділі, 5 січня, в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення нагород "Золотий глобус", на якій були присутні світові знаменитості. Увага преси та шанувальників була прикута до актора Бреда Пітта, який на цьому заході зустрівся зі своєю екс-дружиною Дженніфер Еністон і прокоментував їх відносини.

Відомо, що голлівудський секс-символ за свою роботу у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу...в Голлівуді" отримав нагороду в номінації "Кращий актор другого плану". Коли Пітт виголошував промову, камерам вдалося зняти реакцію Еністон, яка уважно слухала актора.

Ще до церемонії, на червоній доріжці у Пітта запитали, чи не боїться він зіткнутися зі своєю екс-дружиною, адже вони вже кілька років не зустрічалися на світських заходах. Зірка "Бійцівського клубу" зазначив, що вони з Еністон хороші друзі і він обов'язково з нею привітається.

Нагадаємо, що перед Різдвом Дженніфер Еністон запросила до себе в гості друзів, щоб з ними прикрасити ялинку. Серед запрошених також був Бред Пітт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Еністон не боїться впускати в своє життя кохання і готова до нового шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!