Головна Новини Зірки персона Модель Емілі Ратажковскі показала, як виглядала в 14 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Емілі Ратажковскі показала, як виглядала в 14 років

Модель показала архівне фото у купальнику

8 січня 2020, 17:20 comments3311
Поділіться публікацією:
Модель Емілі Ратажковскі показала, як виглядала в 14 років

Популярна супермодель і зірка фільмів "Мистецтво обману" і "128 ударів серця в хвилину" Емілі Ратажковскі показала підписникам, як виглядала в 14 років. Фотографію зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Емілі любить радувати шанувальників відвертими і сексуальними знімками, адже у неї дуже красива і струнка фігура. З цієї причини, багато хто приписує їй "пластику". Зірка показала фото в купальнику, на якому їй 14 років. Складно не помітити, що в підлітковому віці її груди були вже досить примітними, як і фігура в цілому.

Модель опублікувала цей знімок, тим самим довівши хейтерам, що її тіло природне. Вона написала, що соцмережі формують стереотипи щодо зовнішності, адже люди помічають тільки сексуальне тіло, а не особистість людини.

Безымянный.png

Нагадаємо, нещодавно Емілі Ратажковскі представила сережки у формі жіночого тіла, який їй допоміг створити батько-художник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, на супермодель Емілі Ратажковскі подали в суд через фотографії в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!