Головна Новини Зірки персона Фанати Селени Гомес зацькували дружину Бібера в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати Селени Гомес зацькували дружину Бібера в Instagram

Хейлі Бібер написала емоційний пост

8 січня 2020, 18:25 comments3709
Поділіться публікацією:
Фанати Селени Гомес зацькували дружину Бібера в Instagram

Американська модель Хейлі Болдуін, яка в 2019 році вийшла заміж за популярного співака Джастіна Бібера поскаржилася на хейтерів, які пишуть їй негативні коментарі в соціальній мережі Instagram. Зірка опублікувала пост, в якому написала, що втомилася від жорстокості, з якою їй довелося зіткнутися.

Дружина Джастіна Бібера зізналася, що їй подобається спілкуватися з людьми, знаходити з ними спільні інтереси і відкривати їм свої почуття, але соціальні мережі роблять людей жорстокими, адже вони вдаються до образ і демонструють ненависть по відношенню один до одного.

Хейлі написала, що підписники постійно її порівнюють з ким-то і роблять поспішні висновки, не підозрюючи, яка вона насправді. Модель зізналася, що їй не хочеться постійно відчувати, що вона не відповідає певним стандартам.

Багато підписників припустили, то мова йде про шанувальників Селени Гомес, яка впродовж 8 років зустрічалася з Джастіном Бібером. Вони вважають, що Хейлі не гідна бути дружиною відомого виконавця.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Хейлі прокоментувала ворожнечу з екс-коханою свого чоловіка Селеною Гомес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!