Головна Новини Зірки персона Зірка «Месників» дасть мільйон доларів на боротьбу з пожежами в Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Месників» дасть мільйон доларів на боротьбу з пожежами в Австралії

Актор закликав людей жертвувати будь-які суми

9 січня 2020, 01:15 comments2461
Поділіться публікацією:
Зірка «Месників» дасть мільйон доларів на боротьбу з пожежами в Австралії

Австралійський актор Кріс Хемсфорт, який здобув популярність завдяки головним ролям у фільмі "Тор" і "Месники", пожертвує гроші для боротьби з лісовими пожежами, що охопили Австралію. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість пообіцяв направити один мільйон доларів організаціям, які займаються гасінням лісових пожеж, а також людям, які постраждали в результаті масштабної екологічної катастрофи. Також Кріс Хемсфорт закликав усіх небайдужих людей взяти участь у благодійності, адже на рахунку кожен долар.

Відомо, що актор з сім'єю живе в Австралії і дуже болісно переживає ситуацію, яка склалася на його рідній землі. Він підкреслив, що лісові пожежі викликали серйозні руйнування і попереду чекають складні часи.

До речі, на боротьбу з екологічною катастрофою грошові кошти спрямували і інші знаменитості. Так, актриса Ніколь Кідман і співачка Пінк пожертвували 500 тисяч доларів місцевим пожежним службам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в масштабних лісових пожеж в Австралії загинуло більше мільярда тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!