Головна Новини Зірки персона У сім'ї Наталки Карпи сталося горе
commentss НОВИНИ Всі новини

У сім'ї Наталки Карпи сталося горе

Із життя пішла близька для співачки людина

9 січня 2020, 05:40 comments2231
Поділіться публікацією:
У сім'ї Наталки Карпи сталося горе

У сім'ї 38-річної Народної артистки України Наталки Карпи сталося горе. Як повідомила українська артистка у своєму офіційному Instagram-акаунті, з життя пішла її 93-річна бабуся. Відомо, що бабуся Наташа була однією з найбільш близьких людей співачки.

Наталка поділилася зі своїми підписниками, що саме бабуся навчила її молитися, а також розкрила секрети правильного догляду за шкірою обличчя. Крім того, родичка підтримувала зірку у всіх життєвих ситуаціях і навчила готувати.

Співачки також згадала у своєму мікроблозі про те, що доля її бабусі була не найпростішою. Адже жінка застала війну – на її очах розстріляли маму, а брати загинули в бою.

Карпа опублікувала фотографію своєї близької родички, у підписі до якої висловила жаль, що не може провести свою бабцю в останню путь, а також поностальгувала за дитинством.

"Мені боляче, що не можу провести її в останню путь, так хочеться хоча б на кілька хвилин, у рідній Добромиль, де закриваючи очі пропливає безтурботне дитинство, юність, а також нещодавнє справжнє... Ти завжди житимеш ось тут... в моєму серці. Світла пам'ять тобі, моя Наталочка", – написала артистка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пішов з життя відомий телеведучий і містик.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!