Головна Новини Зірки персона Голлівуд в житті: Леонардо Ді Капріо врятував туриста, який провів у морі 11 годин
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівуд в житті: Леонардо Ді Капріо врятував туриста, який провів у морі 11 годин

Інцидент стався, коли оскароносний актор разом з подругою відпочивав на Карибах

9 січня 2020, 12:00 comments2091
Поділіться публікацією:
Голлівуд в житті: Леонардо Ді Капріо врятував туриста, який провів у морі 11 годин

На днями з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо сталася історія, гідна сюжету кіно. Як повідомило джерело з оточення оскароносного артиста виданню The Sun, Леонардо врятував життя людині, яка провела у морі 11 годин.

За словами джерела, 45-річний Лео зі своєю супутницею – 22-річної Камілою Морроне – відпочивав на Карибських островах. Парочка вийшла на яхті в море, і по рації з ними зв'язався капітан іншого судна. Виявилося, той втратив одного з пасажирів – 24-річного туриста з Франції, який, перебравши з алкоголем, вивалився за борт. Де і коли саме стався інцидент, капітан відповісти не зміг, так як пропажу виявили не відразу.

Ді Капріо погодився допомогти з пошуком, і, на щастя, йому і його команді вдалося помітити людину у воді. Виявилося, хлопця звуть Віктор. Він був сильно зневоднений і провів у воді близько 11 годин. На яхті актора молодій людині надали першу допомогу, нагодували, одягли, після чого передали рятувальникам. За словами джерела, після порятунку Віктор розридався зі словами: "Я повинен був померти".


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 22-річна американська модель Каміла Моронне, яка з 2017 року зустрічається з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, вперше прокоментувала їх різницю у віці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!