Головна Новини Зірки персона Селена Гомес розкрила правду про особисте життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес розкрила правду про особисте життя

Гомес розповіла, чи є у неї хлопець

9 січня 2020, 14:50 comments2514
Поділіться публікацією:
Селена Гомес розкрила правду про особисте життя

Популярна американська співачка і актриса Селена Гомес готується до випуску нового музичного альбому, який буде доступний вже завтра, 10 січня. В інтерв'ю виданню WSJ. Magazine зірка відверто розповіла про особисте життя і проблеми, з якими їй довелося зіткнутися.

Відомо, що останні два роки були для Селени Гомес справжнім випробуванням, адже вона важко переживала розрив зі співаком Джастіном Бібером, який зв'язав себе узами шлюбу з 23-річною моделлю Хейлі Болдуін. Новий альбом співачки здебільшого буде присвячений періоду життя, коли вона переживала біль і розчарування, але зуміла впоратися з цим і зробити крок у нове майбутнє.

Селена заявила, що після розставання з Бібером у неї не було серйозних стосунків і вона веде холостяцьке життя вже два роки. Їй подобається в кінці дня заходити в свою кімнату, насолоджуватися самотністю і проводити час з собакою.

eOhE2jUwhQ5JPFPxV4IJCYm28.jpg

Також співачка розповіла, що великим випробуванням для неї став вовчак – аутоімунне захворювання, в результаті якого їй потрібна була пересадка нирки. Донором Селени стала її подруга. Після цього, співачка страждала психічними розладами і зараз продовжує відновлювати здоров'я. Саме ці проблеми змусили її рухатися далі і радіти тому, що життя триває.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шанувальники Селени Гомес зацькували в соціальній мережі дружину Джастіна Бібера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!