Дмитро Комаров розповів, як зробив дружині пропозицію

Пропозицію мандрівник зробив у небі

36-річний ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як зробив пропозицію своїй коханій Олександрі Кучеренко. Про це повідомляє видання Glamurchik.

Відомо, що стосунки між молодими людьми зав'язалися ще до проекту "Танці з зірками", де вони були партнерами. Тоді Дмитро та Олександра ретельно приховували свій роман, щоб ніхто нічого не запідозрив. Та й про весілля закоханих знали лише одиниці, пара таємно розписалася в Києві, а обвінчалася в Єрусалимі.

Тепер Дмитро та Олександра намагаються проводити якомога більше часу разом і не приховуються від громадськості. Розкрито подробиці і самої пропозиції руки та серця, яку мандрівник зробив коханій в небі. Виявилося, що Дмитро запросив Олександру політати над Києвом на гвинтокрилі і під час польоту дістав каблучку і поглядом запитав, чи вийде вона за нього заміж. Дівчина кивнула і приземлилася вже в статусі нареченої.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дружина Дмитра Комарова прилетіла до нього в Сінгапур святкувати Новий рік і прихопила з собою сюрприз.