Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон зізналася, чому досі не стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон зізналася, чому досі не стала мамою

В ЗМІ ходили чутки, що Еністон хоче усиновити дитину

9 січня 2020, 17:00 comments7845
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон зізналася, чому досі не стала мамою

Голлівудська красуня, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон пояснила, чому досі не пізнала радості материнства. Про це повідомляє видання 7days.

Актриса змогла побудувати приголомшливу кар'єру, а ось з міцною і дружньою сім'єю поки не склалося. У 2000 році Еністон вийшла заміж за Бреда Пітта, з яким прожила всього п'ять років, а після довгий час приходила в себе після розлучення. У 2015 році зірка знову пішла під вінець, а її обранцем став актор Джастін Теру, але їх відносини також не привели до хеппі енду.

Шанувальники Еністон часто задають їй питання особистого характеру і цікавляться, чому вона досі не стала матір'ю. Актриса зізналася, що думала про це і заявила, що перспектива материнства її завжди лякала. Вона вважає, що деякі жінки народжені для того, щоб бути ідеальними дружинами і матерями, а от вона не знає, коли до неї прийде таке природне бажання.

При цьому, зірка "Друзів" не виключає, що навіть у 50-річному віці народить дитину. На її думку, не можна судити жінку через призму шлюбу та наявності дітей, адже все відносно.

Нагадаємо, що на початку 2019 року в мережі ходили чутки, що Еністон хоче удочерити дівчинку з притулку в Мексиці, але інформація не підтвердилася.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Дженніфер Еністон показала архівне фото зі своїм батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!