Головна Новини Зірки персона Ніна Добрев назвала свій найбажаніший подарунок на 31-річчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніна Добрев назвала свій найбажаніший подарунок на 31-річчя

Добрев зустріла своє свято в Австралії

10 січня 2020, 15:15 comments2949
Поділіться публікацією:
Ніна Добрев назвала свій найбажаніший подарунок на 31-річчя

У четвер, 9 січня, канадська актриса, зірка молодіжного серіалу "Щоденники вампіра" відзначила свій 31-й день народження. З цієї нагоди, знаменитість попросила у своїх підписників особливий подарунок. Про це Ніна написала на своїй сторінці в Instagram.

Актриса звернулася до своєї 19-мільйонної аудиторії з проханням пожертвувати гроші на боротьбу з лісовими пожежами, які вирують в Австралії і приносять країні масштабні руйнування. Ніна попросила кожного переслати місцевим організаціям по 31 долару (1 долар за кожен рік її життя), а для кого така сума велика, то 13 доларів (її вік навпаки). Така допомога буде для неї найбажанішим подарунком, адже Австралія потребує підтримки кожного.

Також Добрев зазначила, що зустріла свій 31-й день народження саме на цьому континенті і показала забавні фото з коалою і кенгуру.

Безымянный.png

Нагадаємо, що лісові пожежі в Австралії тривають з вересня 2019 року, вогонь знищив мільйони гектарів лісу, житлових будинків і став причиною загибелі півмільярда тварин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Месників" пожертвує мільйон доларів на боротьбу з пожежами в рідній Австралії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!