Молода дружина Петросяна пообіцяла народити п'ятьох дітей

Тетяна Брухунова різко припинила спроби вивідати сімейні таємниці

30-річна дружина відомого російського гумориста і телеведучого Євгена Петросяна вперше заговорила про дітей. Відомо, що зараз Тетяна Брухунова разом з 74-річним коміком відпочивають у Фінляндії, перший день відпочинку вони провели на березі Фінської затоки Балтійського моря. Про це сама Тетяна поділилася зі своїми підписниками у соцмережі Instagram, під час виходу в прямий ефір. Так, користувачі мережі задавали питання молодій дружині Євгена Вагановича. Варто відзначити, що вона охоче відповідала на запитання, що стосуються нейтральних тем. Однак інтернет-користувачі не обійшли і тему особистого життя: "Покажи обручку", "Тетяна, народи п'ятьох дітей Петросяну". На такі коментарі Брухунова відреагувала досить різко: "П'ять? Дякую! Будемо старатися. А білизну замість обручки вам не показати?!".

Тепер шанувальникам залишається тільки гадати, дружина гумориста і справді вагітна або пожартувала. У мережі вже виникали чутки про те, що Тетяна чекає дитину, так як вона приховує свою фігуру під одягом оверсайз.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Анастасія Заворотнюк втрачає інтерес шанувальників. Так, фанати масово відписуються від зірки в Instagram.