Емі Шумер показала страшні наслідки процедури ЕКО

Зірка кіно жахнула знімком живота

Наприкінці весни минулого року американська зірка комедійних серіалів Емі Шумер вперше стала мамою. Відомо, що 38-річна актриса народила своєму чоловікові Крісу Фішеру сина. Так, через 7 місяців знамениті батьки зважилися на поповнення в родині, однак на цей раз голлівудська зірка проходить процедуру штучного запліднення.

Про це сама Шумер поділилася зі своїми фоловерами у своєму офіційному Instagram-акаунті. Варто відзначити, що Емі шокувала своїх шанувальників фотографіями, на яких зображені неприємні наслідки після ЕКО: живіт артистки в жахливому стані – весь у синцях і шрамах. Зі слів теле-діви, вона вже тиждень перебуває в процесі екстракорпорального запліднення.

"Ось вже цілих сім днів я відчуваю себе пригнічено, стільки ж часу я в ЕКО. Прошу всіх, хто пройшов через це, поділіться своїм досвідом. дайте мені кілька порад. Зараз ми заморожуємо мої яйцеклітини і з'ясовуємо, що робити, щоб дати Джину рідного брата", – залишила підпис до фото Шумер.

У свою чергу, інстаграм-користувачі підтримали актрису, побажавши в коментарях їй сили витримати всі труднощі, які їй доведеться пережити.

у Нігерії успішно розділили сіамських близнюків.