Головна Новини Зірки персона Емі Шумер показала страшні наслідки процедури ЕКО
commentss НОВИНИ Всі новини

Емі Шумер показала страшні наслідки процедури ЕКО

Зірка кіно жахнула знімком живота

11 січня 2020, 13:25 comments4324
Поділіться публікацією:
Емі Шумер показала страшні наслідки процедури ЕКО

Наприкінці весни минулого року американська зірка комедійних серіалів Емі Шумер вперше стала мамою. Відомо, що 38-річна актриса народила своєму чоловікові Крісу Фішеру сина. Так, через 7 місяців знамениті батьки зважилися на поповнення в родині, однак на цей раз голлівудська зірка проходить процедуру штучного запліднення.

Про це сама Шумер поділилася зі своїми фоловерами у своєму офіційному Instagram-акаунті. Варто відзначити, що Емі шокувала своїх шанувальників фотографіями, на яких зображені неприємні наслідки після ЕКО: живіт артистки в жахливому стані – весь у синцях і шрамах. Зі слів теле-діви, вона вже тиждень перебуває в процесі екстракорпорального запліднення.

"Ось вже цілих сім днів я відчуваю себе пригнічено, стільки ж часу я в ЕКО. Прошу всіх, хто пройшов через це, поділіться своїм досвідом. дайте мені кілька порад. Зараз ми заморожуємо мої яйцеклітини і з'ясовуємо, що робити, щоб дати Джину рідного брата", – залишила підпис до фото Шумер.

У свою чергу, інстаграм-користувачі підтримали актрису, побажавши в коментарях їй сили витримати всі труднощі, які їй доведеться пережити.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что у Нігерії успішно розділили сіамських близнюків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!