Головна Новини Зірки персона Альона Вінницька розповіла, чому у неї досі немає дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Альона Вінницька розповіла, чому у неї досі немає дітей

Альона Вінницька та Сергій Большой разом вже 26 років

11 січня 2020, 13:05 comments4941
Поділіться публікацією:
























Альона Вінницька розповіла, чому у неї досі немає дітей

Українська співачка і телеведуча Альона Вінницька відверто розповіла про своє особисте життя і зізналася, чому досі не стала мамою. Про це вона повідомила у програмі "Кава з перцем".

Відомо, що Альона Вінницька була однією з перших учасниць колективу "ВІА Гра", з якого і почалася її музична кар'єра. Після трьох років співпраці з колективом вона запустила сольний проект і в цій справі її підтримав чоловік Сергій Большой, який став її продюсером. Разом вони вже 26 років, але до цих пір не стали батьками. Альона Вінницька вирішила відверто розповісти, чому так сталося.

Співачка наголосила, що в їх особистому житті були труднощі, у ЗМІ навіть ходили чутки про те, що пара розлучається. Але співачка спростовував їх, зазначивши, що деякий час вони не жили разом, але не переставали спілкуватися. А рік тому у їх сім'ї почалася низка смертей, один за іншим почали йти родичі Олени та Сергія, а потім захворіла мама співачки.

Зірковій парі довелося дуже багато чого пережити, але вони продовжують сподіватися, що незабаром у них з'явиться малюк. Альона Вінницька зізналася, що готова стати мамою і чекає дива від Всесвіту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудська актриса Дженніфер Еністон зізналася, чому ще не стала мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!