Головна Новини Зірки персона Побив рекорд по переглядам: Сергій Притула опублікував миле відео з донькою
commentss НОВИНИ Всі новини

Побив рекорд по переглядам: Сергій Притула опублікував миле відео з донькою

Ведучий показав, як справляється з дитиною у відсутність дружини

11 січня 2020, 18:55 comments3039
Поділіться публікацією:
Побив рекорд по переглядам: Сергій Притула опублікував миле відео з донькою

Днями 38-річний резидент української версії "Камеді клаб" Сергій Притула опинився в центрі уваги серед користувачів мережі. Так, популярний український телеведучий поділився зі своїми підписниками у соцмережі Facebook відео, на якому він зображений разом зі своєю дворічною донечкою Соломією. Варто зазначити, що відео вмить розлетілося по мережі, за добу його репостнули вже 4,6 тисяч інтернет-користувачів. Прихильники вважають, що цей ролик дуже "мі-мі-мишний".

Таким чином, шоумен показав, що він чудово ладнає зі своїми дітьми і відмінно з ними справляється під час відсутності своєї дружини, виконуючи обов'язки мами. Крім того, Притула разом з донькою передають матері, Катерині Сопельник привіт і розповідають, що у них сталося нового за день, який вони проведели тільки вдвох.

Продюсер скетч-шоу "Вар'яти" також залишив підпис до публікації: "Мама – це мама! А тато – це тато. Але коли мама не вдома, то тато – Мама! І так, танцюю я ще гірше, ніж співаю. А Соломію через пару років вже можна Тіні на бек-вокал ставити, 100%".

Примітно, що ведучий "Нового каналу" рідко ділиться інформацією про своїх рідних, так що не дивно, що опубліковані кадри здобули таку популярність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Святослава Вакарчука з дружиною засняли на відпочинку в Таїланді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!