Головна Новини Зірки персона У 41-річної солістки Pussycat Dolls новий роман
commentss НОВИНИ Всі новини

У 41-річної солістки Pussycat Dolls новий роман

Обранцем Ніколь Шерзінгер став 34-річний музикант

11 січня 2020, 19:45 comments4800
Поділіться публікацією:
У 41-річної солістки Pussycat Dolls новий роман

Відома 41-річна танцівниця і співачка Ніколь Шерзінгер закрутила новий роман. Так, обранцем учасниці музичної групи Pussycat Dolls став шотландський музикант Том Еванс. Відомо, що американська поп-зірка і 34-річний регбіст відкрито заявили про свої стосунки, з'явившись разом на червоній доріжці на щорічному врученні кінопремії "Золотий глобус". Варто відзначити, що селебріті вийшли на фотографіях з вечірки дуже милими, Шерзінгер і Еванс весь час трималися за руки, а також ніжно обіймали один одного. У свою чергу, Ніколь не втрималася, і також поділилася зі своїми фоловерами в Instagram-акаунті знімком зі своїм коханим.

Примітно, що західна преса заговорила про їх романтичні стосунки ще кілька місяців тому. Ніколь і Том познайомилася на теле-проекті X Factor, в якому виконавиці довелося судити виступ Еванса, який прийшов на кастинг у складі музичного колективу Try Star.

Нагадаємо, Ніколь Шерзінгер ще жодного разу не була заміжня і в неї немає дітей. До недавнього часу вона перебувала в стосунках з болгарським тенісистом Григором Дімітровим. Вони пробули разом близько трьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що молода дружина Євгена Петросяна пообіцяла своїм підписникам в Instagram народити своєму чоловіку п'ятьох дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!