Головна Новини Зірки персона Українська співачка зізналася, що ледь не вчинила суїцид
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка зізналася, що ледь не вчинила суїцид

Ця подія змусила співачку змінити погляди на життя

14 січня 2020, 11:45 comments2233
Поділіться публікацією:
Українська співачка зізналася, що ледь не вчинила суїцид

Українська співачка і телеведуча Злата Огнєвіч зізналася шанувальникам, що пережила глибоку депресію, через яку ледь не звела рахунки з життям. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram в день свого народження.

Знаменитість написала емоційний пост, в якому розповіла, що через низку життєвих невдач і глибокої депресії, вона намагалася "піти на небо". Але прийшовши до тями, вона відчула величезне щастя від того, що ще дихає, і ця подія кардинально змінила її погляди на життя. Злата Огнєвіч зізналася, що невдала спроба суїциду змінила її ставлення до себе і стало величезний поштовхом, щоб рухатися далі в кращу сторону.

Співачка розповіла, що тепер перед тим, як прийняти якесь важливе рішення вона подумки запитує себе, чи зробить це її кращою в професійній та особистій сфері. Також вона порадила всім хвалити себе за будь-які, нехай і маленькі, досягнення в житті.

Kl5I4k_Bj6968cVS9IPuphA_6.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська співачка Злата Огнєвіч представила кліп, де знялася у відвертому образі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!