Головна Новини Зірки персона Пітт і Еністон збираються усиновити дитину, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пітт і Еністон збираються усиновити дитину, - ЗМІ

Зірки планують усиновити сирітку з Мексики

14 січня 2020, 12:40 comments4385
Поділіться публікацією:
Пітт і Еністон збираються усиновити дитину, - ЗМІ

Голлівудські знаменитості і колишнє екс-подружжя Дженніфер Еністон і Бред Пітт останнім часом дуже зблизилися. Західні джерела стверджують, що пара скоро офіційно заявить про відновлення своїх відносин і усиновить дитину. Про це повідомляє видання New Idea.

Взаємовідносини Еністон і Пітта залишаються однією з найпопулярніших тем для обговорення, особливо після розлучення актора з Анджеліною Джолі. Виявляється, що Еністон давно пробачила колишнього чоловіка за те, що він розлучився з нею і пішов до іншої. Тепер знаменитості близько спілкуються, але відновлення свого роману не підтверджують.

Інсайдер повідомляє, що відносини зірки "Друзів" і голлівудського секс-символу вже більше, ніж просто дружні. Подейкують, що пара навіть збирається усиновити дитину з мексиканського притулку. В період новорічних свят і Еністон, і Пітт перебували в Мексиці, хоча разом пару не бачили.

Нагадаємо, що від шлюбу з Анджеліною Джолі у Бреда Пітта є троє рідних дітей і троє прийомних. А ось Еністон ще не пізнала радості материнства. У минулому році в ЗМІ ходили чутки, що зірка "Друзів" хоче взяти дівчинку з притулку в Мексиці, але ця інформація не підтвердилася.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Пітт прокоментував свої стосунки з колишньою дружиною Дженніфер Еністон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!