Головна Новини Зірки персона Cardi B зробила важливу заяву щодо своєї кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Cardi B зробила важливу заяву щодо своєї кар'єри

Cardi B збирається змінити рід діяльності

14 січня 2020, 13:20 comments1771
Поділіться публікацією:
Cardi B зробила важливу заяву щодо своєї кар'єри

Американська рэперша і актриса Cardi B заявила, що хоче відпочити від своєї музичної кар'єри і зайнятися політичними справами. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Twitter.

Знаменитість написала, що хоче стати політиком, тому що любить уряд, навіть якщо з ним не завжди згодна. Але для того, щоб стати "частиною Конгресу" вона вирішила спочатку пройти навчання. Реперша заявила, що у неї є багато цікавих ідей, які варто втілити в реальність.

Також співачка підкреслила, що країні не вистачає патріотизму, адже чимало людей не пишаються тим, що народилися і живуть в Америці. Cardi B підкреслила, що це не просто пусті розмови, а вона дійсно хоче взяти участь у політичному житті своєї країни. Раніше зірка вже робила заяви політичного характеру, критикуючи політику президента США Дональда Трампа і розповідала про соціальне забезпечення.

Проте, шанувальники не особливо радісно відреагували на таку заяву співачки, зазначивши, що кожен повинен займатися своєю справою. Багато користувачів соцмережі написали, що реперші не вистачить досвіду і знань, щоб реалізувати себе в політичній сфері.

szFUSzRkt1R0xJIS8IsH7bhhn.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Джастін Бібер повертається на сцену після тривалої перерви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!