Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес стала обличчям незвичайної колекції Versace
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес стала обличчям незвичайної колекції Versace

Актриса зміцнює зв'язки з Versace

14 січня 2020, 17:35 comments2104
Поділіться публікацією:
Дженніфер Лопес стала обличчям незвичайної колекції Versace

50-річна красуня Джей Ло стала головною героїнею рекламної кампанії італійського бренду Versace. Зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала яскраві фото, на яких позує в одязі колекції весна-літо 2020.

Відомо, що це не перша співпраця актриси з відомим будинком моди. Лопес підкреслила, що була щаслива ще раз попрацювати з брендом, адже їй подобається створювати щось нове і незвичайне.

Нова колекція Versace покликана створити образ сучасної жінки, чиї кордони між приватним і публічним життям розмилися у всесвітній павутині. Рекламна кампанія показує історію дівчини, світ якої заполонив інтернет.

Джей Ло з'явилася в стильних і відвертих вбраннях, які демонструють її груди і струнку фігуру. У колекції також є костюм з тропічним принтом, який у 2000-му році зробив актрису іконою моди. У відвертій сукні такого ж принта Лопес з'явилася на церемонії вручення Grammy, а через 20 років повторила свій культовий образ на показі Versace.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудська актриса Дженніфер Лопес відвідала світський захід в "квітковій" сукні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!