Головна Новини Зірки персона Бредлі Купера запідозрили в романі з «дівчиною Бонда»
commentss НОВИНИ Всі новини

Бредлі Купера запідозрили в романі з «дівчиною Бонда»

Ще Куперу приписували роман із Леді Гагою

16 січня 2020, 18:15 comments2147
Поділіться публікацією:
Бредлі Купера запідозрили в романі з «дівчиною Бонда»

45-річному актору, зірці фільмів "Похмілля у Вегасі" і "Область темряви" після розлучення з моделлю Іриною Шейк, стали приписувати роман з кубинської актрисою Анною де Армас, що зіграла дівчину Бонда.

Папараці помітили, що пара дуже мило спілкувалася і фліртувала на світському заході, приуроченому до церемонії "Золотого глобуса". Очевидці повідомили, що між зірками явно пробігла якась іскра, тому що Бредлі Купер був сильно захоплений актрисою, а вона не приховувала свого захоплення і багато сміялася.

Шанувальники припускають, що актор вирішив налагодити своє особисте життя, хоча офіційно в пресі ніяких романів не підтверджує. Він більше 4-х років прожив у цивільному шлюбі з моделлю Іриною Шейк, з якою разом виховує доньку. Але їхні стосунки не склалися, подейкують, що причиною цьому стала любовна інтрига актора на стороні. Після виходу фільму "Зірка народилася" Куперу приписували роман зі співачкою Леді Гагою, яка зіграла в ньому головну роль. Але чутки виявилися вигадкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудського актора Джонні Деппа зняли на побаченні з таємничою брюнеткою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!